Welcome
БИЗНЕС ПРОФИЛ


Кю Би И Иншурънс (Юръп) Лимитид – Клон София


Кю Би И Иншурънс (Юръп) Лимитид oткрива свой клон в България през 1999 годинa, като част от бизнес групата на Кю Би И Централна Европа. Дейността на компанията в България се ръководи от централен офис в София и се подкрепя от две агенции - в Пловдив и Бургас.

Компанията успява бързо да стабилизира своите позиции на българския пазар и да профилира продуктите си в съответствие с изискванията на своите клиенти.

Подкрепян от финансовата стабилност и репутация на Кю Би И Груп, както и от опита на мрежата ни в Централна Европа, нашият екип се стреми да предоставя на своите клиенти високопрофесионално обслужване.

Разработени са широко приложими застрахователни решения в сектора на туристическите застраховки, както за корпоративни клиенти, така и за физически лица. Също така се предлагат комплексни застрахователни решения за малкия и средния бизнес. Силни страни в нашия бизнес са карго застраховките и различните видове отговорности.

От особено значение за нас е споделянето на професионален опит с представителите на дистрибуционните канали и последователното обучение на нашите застрахователни агенти. По този начин ние успяваме да отговорим на най-специфичните нужди на клиентите си, осигурявайки им безупречното обслужване, което заслужават.

World Map


  

Обратна връзка


За да се свържете с Българския екип, моля, натиснете тук